Kijk hem genieten in het zwart-witte tenue van Heracles Almelo samen met verdediger Tim Breukers. Robin van den Noort is de gelukkige Herakid van de maand maart.

“Hallo Herakids, mijn naam is Robin van den Noort. Ik ben 11 jaar oud en ik heb een broer Patrick (17 jaar). Mijn broer Patrick is ook altijd lid geweest van de Herakids, net als ik nu nog steeds ben. Ik zit op basisschool CBS de Regenboog in Vriezenveen. Ik heb nog nooit een kinderfeestje gehouden bij Heracles. Wel bezoek ik altijd de open dagen zodat ik foto’s kan maken met de spelers en lekker kan voetballen met mijn vrienden. Zelf voetbal ik bij DOS’37, in het team JO12-1. Ik sta in de spits en scoor altijd veel doelpunten. Ook ben ik al twee keer kampioen geworden.”

Robin heeft één favoriete speler bij Heracles Almelo, namelijk Adrian Dalmau. “Adrian Dalmau is mijn favoriete speler, omdat hij net als ik veel doelpunten scoort en goed kan koppen. Ik vind de activiteiten van de KidsClub altijd erg leuk. Ik ben lid geworden van de Kidsclub omdat ik een grote supporter ben van Heracles Almelo. Ik ben elke thuiswedstrijd aanwezig om Heracles naar de overwinning te juichen. Het zou heel gaaf als er een keer een speler van Heracles langkomst om een training te geven. Ik ben erg blij om Herakid van de maand maart te zijn!”

Ook lid worden van de gratis KidsClub van Heracles Almelo? Meld je aan via herakids.nl