In januari en februari heeft Heracles Almelo samen met partner 20Face twee innovatieve proeven met gezichtsherkenning gedaan. In de tussentijd is er gewerkt aan de koppeling tussen het ticketsysteem en de gezichtsherkenning. Wij vragen u daarom om mee te doen aan de volgende proef met gezichtsherkenning bij de wedstrijd Heracles Almelo – Willem II op dinsdag 2 april en/of Heracles Almelo – NAC Breda op zaterdag 6 april.

Als u mee wilt doen aan de proef, hebben wij uw foto nodig. Tevens moeten wij weten in welk vak, op welke rij en op welke stoel u zit, aangezien uw foto en de kaart aan elkaar worden gekoppeld.

Wanneer u als bedrijf meerdere hardcards in uw bezit heeft die per wedstrijd rouleren, is het belangrijk dat u er één kiest die u de komende wedstrijden gaat gebruiken.

DOE MEE AAN DE PROEF EN MAIL UW FOTO EN ZITPLAATS NAAR COMMERCIE@HERACLES.NL!

Waarom meedoen?
– 
Met toegang middels gezichtsherkenning bent u sneller door de toegangscontrole dan met het scannen van uw hardcard.
– De proeven in januari en februari onder de skyboxhouders hebben veel positieve reacties opgeleverd.
– Dankzij uw deelname breidt de proef zich uit en krijgen wij nog beter inzicht in de omstandigheden voor gezichtsherkenning.
– Het doel is om het Polman Stadion het eerste ticketless stadion ter wereld te maken.
– De ontwikkeling sluit naadloos aan bij het innovatieve karakter van Heracles Almelo.

Uw foto wordt opgeslagen in een veilige database van 20Face en wordt met grote zorg behandeld. De foto zal alleen gebruikt worden voor de toegangsverlening en voor onderzoek ter verbetering van de technologie door de Universiteit Twente en 20Face. Door deelname aan deze pilot gaat u hiermee akkoord.