Woensdag 20 maart vond het eerste Heracles Almelo FoodFestival plaats, een sfeervolle avond met eten, drinken en live muziek.

Een groot aantal sponsoren serveerden heerlijke hapjes en drankjes in de speciaal voor het FoodFestival aangeklede BusinessClub. De ruim 250 aanwezigen, waaronder de trainer en een aantal spelers, konden genieten van een uiteenlopend aanbod van food & beverage. Van hartig tot zoet, verse producten en exotische drankjes; het was allemaal aanwezig bij de stands die stonden opgesteld in de BusinessClub. De muzikale omlijsting werd verzorgd door DJ BWESS, Joyride, Eddy Grovell en de Twentse Toppers. Laatstgenoemde band sloot de avond als vanouds af met een spetterend optreden.

Bent u gisteravond te gast geweest? Dan willen wij u verzoeken een korte vragenlijst in te vullen en uw ervaringen met ons te delen. Via deze link wordt de vragenlijst geopend.

De eerstvolgende BusinessClubactiviteit is de Vrijdagmiddagborrel op 12 april. Van 16.00 tot 18.00 uur sluiten we de week af in de BusinessClub van Heracles Almelo. Noteer het alvast in uw agenda!

Fotograaf: Stefan Schipper