Heracles Almelo speelt morgen (zaterdag, aanvang 20.45 uur) thuis tegen Vitesse. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Jesper Drost, Tim Breukers (geschorst), Robin Pröpper, Sebastian Jakubiak, Tim van de Berg (allen knie) en Zeki Erkilinc (enkel). 

“Iedere wedstrijd is voor ons belangrijk, maar zeker onze thuisduels”, aldus Wormuth. “We hebben dit seizoen twee keer van Vitesse verloren, in de competitie en de beker, dus het is niet onze favoriete opponent. We hebben zelfs nog niet gescoord tegen ze, maar we kunnen deze serie doorbreken. De uitwedstrijd in Arnhem was ook voorafgaand aan een interlandperiode en dat pakte niet goed uit. Dus ik heb tegen onze internationals gezegd: ‘je weet hoe het de vorige keer ging. Doe me een plezier, eerst de club en daarna de interlands’. Natuurlijk begrepen ze dat. Je voelt je goed als je erin slaagt om winnend de interlandperiode in te gaan.”

Heracles Almelo – Vitesse staat onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers.