Heracles Almelo speelt zondag (aanvang 14.30 uur) in en tegen Emmen. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Jesper Drost (geschorst), Robin Pröpper, Sebastian Jakubiak en Tim van de Berg (allen knie). Mohammed Osman keert terug na een schorsing.

“Na de 1-5 nederlaag tegen Utrecht was het gevoel natuurlijk niet fijn”, vertelt Wormuth. “Jesper die rood kreeg en uiteindelijk drie wedstrijden werd geschorst, twee penalty’s waar je over kunt discussiëren… Maar na alle discussies is het weer tijd voor de volgende wedstrijd, en dat is Emmen. We moeten vooruit kijken, en het mooie van voetbal is dat er meteen weer een nieuwe kans komt. Kristoffer Peterson heeft zoals bekend een gebroken neus, hij krijgt vandaag een masker dat we morgen gaan testen. Daarna kijken we of hij kan spelen. Joey Konings is er nog niet bij, hij heeft vandaag weer voor het eerst meegetraind en we gaan met hem toewerken naar de wedstrijd van het tweede team tegen Willem II.” 

FC Emmen – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder.