De belangstelling was groot voor de Heracles Almelo Skybox-sessie van donderdag 7 maart. Rond de middag kwam uiteindelijk een geselecteerd gezelschap van vijftien BusinessClubleden bijeen in de skybox van hoofdsponsor Asito.

Na een kop koffie of thee werd de bijeenkomst afgetrapt door commercieel manager Wouter van den Berg. Daarna kregen de deelnemers de ruimte om zichzelf voor te stellen en iets te vertellen over hun bedrijf. Ondanks het diverse gezelschap was er veel herkenning met betrekking tot uitdagingen op zakelijk gebied, bijvoorbeeld het aantrekken van gekwalificeerd personeel. Reden genoeg om elkaar tijdens de gezamenlijke lunch op te zoeken en elkaar beter te leren kennen.

Donderdag 27 juni vindt de volgende Skybox-sessie voor BusinessClubleden plaats. Meer informatie over het inschrijven voor deze sessie volgt op een later moment.

De eerstvolgende BusinessClubactiviteit is het Heracles Almelo FoodFestival op woensdag 20 maart. Aanmelden kan via de Heracles Almelo BusinessClub App of door te mailen naar commercie@heracles.nl. Graag tot dan!

Foto’s: Harry Broeze