De wedstrijd van aankomende zaterdag tegen FC Utrecht (aftrap 18.30 uur) staat in het teken van de stichting Kans voor een Kind, welke in 2002 mede is opgericht door oud-verzorger Willem Hoevers. Deze stichting zet zich in voor kinderen uit Twente die het door een ziekte of een andere oorzaak niet gemakkelijk hebben. Natuurlijk hebben ook deze kinderen recht op geluk. Kans voor een Kind wil daaraan bijdragen door hartenwensen te vervullen.

Exclusieve sjaal
Voor deze wedstrijd is een exclusieve sjaal ontworpen, die gedragen worden door de line uppers aan de hand van de Heraclieden. Zaterdag scoor je deze sjaal voor slechts €10,- in de FanServiceShop. De totale opbrengst hiervan gaat naar Kans voor een Kind.

VIP-arrangement
Afgelopen week konden supporters een kind, die momenteel of structureel in een moeilijke fase zit,  voordragen en zodoende kans maken op een VIP-arrangement bij Heracles Almelo – FC Utrecht. Eén van de inzenders heeft inmiddels het goede bericht ontvangen. Haar zoon beleeft deze wedstrijd vanuit de skybox van hoofdsponsor Asito en eet vooraf een hapje mee. 

Kans voor een Kind-school
Kans voor een Kind heeft elf regionale scholen binnen het speciaal onderwijs geadopteerd en benoemt die ‘Kans voor een Kind-scholen’. Jaarlijks krijgen deze scholen een bedrag waarmee ze kleine wensen van kinderen kunnen vervullen. Deze wensen zouden anders niet gerealiseerd kunnen worden. 44 Leerlingen en ouders van SBO De Welle uit Almelo, één van deze scholen, zijn komende zaterdag speciaal te gast.
 
Actie Vrouwen 1 SVV ‘56
Het Vrouwen 1 team van SVV ’56 heeft een actie gehouden waarbij de doelpunten gesponsord werden. Zodoende werd het mooie bedrag van ruim €1100,- gehaald. Deze dames overhandigen zaterdag de cheque aan Kans voor een Kind en zijn eveneens te gast bij de wedstrijd.

Welk kind wil jij gelukkig maken?
Ken jij iemand uit Twente tussen de 4 en 18 jaar die door een ziekte of sociaal maatschappelijke omstandigheid te lijden heeft, maar wel een mooie of unieke wens heeft? Geef de wensaanvraag door via Kansvooreenkind.nl en wie weet beleeft hij (of zij) de dag van zijn leven, samen met zijn familieleden.

Kijk voor meer informatie op kansvooreenkind.nl