Zaterdagavond 2 maart om 18.30 uur speelt Heracles Almelo in het Polman Stadion tegen FC Utrecht. De wedstrijdsponsor van deze wedstrijd is Acerbis Italia S.p.A.

Acerbis is sinds 1973 actief in de sportwereld en sinds 2015 de kledingsponsor van Heracles Almelo. Het Italiaanse bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en vermarkten van sportkleding en accessoires. Door de jaren heen heeft Acerbis veel ervaring en kennis opgedaan op dit vlak. Naast Heracles Almelo is Acerbis ook de kledingsponsor van verscheidene professionele voetbalclubs, zoals Brescia Calcio (Italiƫ), U.D. Las Palmas (Spanje), F.C. Lugano (Zwitserland), Valenciennes FC (Frankrijk) en vele anderen.

Acerbis onderscheidt zich van anderen door hun passie, continue onderzoek te doen naar de beste materialen, innovatie en design. Door deze kernwaarden is Acerbis in staat om de Italiaanse en internationale markt te vertegenwoordigen. Acerbis zet zich dagelijks in om kwalitatief hoogwaardige sportkleding te leveren en in de behoeften van topsporters te voorzien. Tevens garanderen ze ook uitstekende en tijdige service richting hun eigen leveranciers.

Meer informatie over Acerbis is te vinden op www.acerbissport.com

Acerbis wenst iedereen een prettige en sportieve wedstrijd toe.