Technisch manager Mark-Jan Fledderus maakt de overstap naar FC Groningen. Fledderus wordt bij die club technisch directeur. 

“Ik verlaat Heracles Almelo met pijn in het hart”, vertelt Fledderus over zijn vertrek. “Heracles Almelo is een mooie club met een goede organisatie en professionele leiding. Als voetballer heb ik het hier altijd al goed naar mijn zin gehad, daarom ben ik enkele jaren geleden ook teruggekeerd. Ik ben de club dankbaar dat ik de kans heb gekregen een carrière op te bouwen na het voetbal. De keuze om te vertrekken was lastig, maar ik laat een stabiele organisatie achter.” Fledderus wordt om 16.00 uur gepresenteerd bij FC Groningen.

Algemeen directeur Rob Toussaint over het vertrek van Fledderus: “Wij vinden het jammer dat Mark-Jan vertrekt, maar wensen hem succes met zijn nieuwe uitdaging bij FC Groningen.” Fledderus is formeel tot 1 april in dienst van Heracles Almelo. Komende maand zal in het teken staan van overdracht. Toussaint: “Achter de schermen zijn wij druk bezig om invulling te geven aan de positie die vrijkomt.”