Heracles Almelo speelt morgen (vrijdag, aanvang 20.00 uur) uit tegen VVV-Venlo. Trainer Frank Wormuth kan in Venlo niet beschikken over Adrian Dalmau (geschorst), Robin Pröpper, Sebastian Jakubiak, Tim van de Berg (allen knie) en Zeki Erkilinc (enkel/pees). Wout Droste is weer fit en dus beschikbaar. 

“VVV is een ploeg met veel fysiek grote spelers, maar het is ook een heel goede ploeg. Daarvoor hoef je alleen maar naar de ranglijst te kijken”, aldus Wormuth. “Het is een slim elftal, ze kunnen goed van tempo wisselen en hebben niet continu de bal nodig om resultaat te halen. Wij zijn goed genoeg om te kunnen winnen van VVV, hoewel we uit niet zo sterk zijn gaan we altijd op zoek naar de drie punten. Na de overwinningen op Ajax en Fortuna Sittard zit er veel zelfvertrouwen in het team, dus de lat ligt hoog.”

VVV-Venlo – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank.