Met de euforie van de overwinning tegen Ajax nog duidelijk aanwezig, nam het BusinessClub-team het die woensdag daarop op tegen het samengestelde team van Café-Restaurant Nielz. Dit jaar een team met opvallend veel vrouwen, waar wij alleen Tineke tegenover konden zetten.

De eerste helft verliep stroef, ondanks een vooraf goed gesproeid veld. Met name Lutterop fungeerde als slot op de deur door met ouderwets slidingwerk de angel uit de aanval te halen van Team Nielz. De aanvalslinie werd wel bereikt, maar door verkeerde keuzes werd het niet erg gevaarlijk.

Het gefaseerde wisselbeleid wierp z’n vruchten ook niet af; Klaster werd na een kwartiertje al vervangen door Isenia. In de rust ging Post eruit voor Roossens en met nog 20 minuten te gaan Schoemaker voor Sepp. Onnauwkeurige passing zorgt al voor enkele hachelijke situatie voor het doel van de zwart-witten, maar als Steunebrink de bal uit de doelmond weg wil roeien, komt deze ongelukkig in aanraking met ons baken in het doel, waardoor de 0-1 als eigen doelpunt de boeken in gaat. De 0-2 werd voorbereid door Mulder, die de keeper omspeelt, aflegt en zijn medespeler de niet te missen kans geeft. Dat Mulder ook na een slalom de 0-3 op het bord zet, wekt toch wel de irritatie dat een wedstrijd in no-time uit handen gegeven wordt. Sepp klutst de 1-3 er nog wel in, maar dat de wedstrijd volledig onnodig uit handen is gegeven, was iedereen het na afloop wel over eens.

Gelukkig heeft Nielz na afloop in het Supporterscafé gezorgd voor een prima pleister op de wonde, door iedereen 1 of 2 borden spareribs aan te bieden. Wel zien we bepaalde mensen sprintjes naar goed gevulde dishes met spareribs trekken, die we in het veld niet gezien hebben. Mooi dat Ruth het presentje enthousiast in ontvangst nam als speler van de wedstrijd met enkele geslaagde maar bovenal gedurfde acties. De derde helft werd omlijst met de Champions League-wedstrijd Ajax – Real Madrid, waarbij de VAR wederom onderwerp van discussie was. Scheidsrechters Mulder en Bruins lieten zich niet uit over de beslissingen van hun Sloveense collega leidsman. Het bleef echter nog lang onrustig in het supportershonk, waar good old Herman Rikmanspoel beide teams weer keurig verzorgde tot in de late uurtjes.