Almeloër Maikel van Dijk mag zich de komende tien jaar seizoenkaarthouder van Heracles Almelo noemen. De in Lonneker woonachtige Van Dijk maakte de meest originele foto naar aanleiding van de unieke samenwerking tussen Heracles Almelo en Asito. In de rust van de met 6-0 gewonnen wedstrijd tegen Fortuna Sittard kreeg hij uit handen van hoofdsponsor Asito de seizoenkaarten overhandigd. 

Van Dijk bezocht de wedstrijd tegen Fortuna Sittard met zijn zoontje Timo (8). “Vorige week tegen Ajax ging onze andere zoon mee. Op de heenweg hadden we het nog over de actie. We waren benieuwd naar de winnaar.” Dat werd Van Dijk dus zelf. Toen hij halverwege de wedstrijd een fotograaf zijn kant op zag komen begon er iets te deugen. “Ik dacht: ‘het zal toch niet?’ Zoiets geloof je niet.”

Overkopen
Met de gewonnen actie wint Van Dijk, die om de hoek bij het Polman Stadion werkzaam is, twee seizoenkaarten voor de komende tien seizoenen. “In ons vak werden direct de eerste grappen gemaakt. Mijn buurman duwde mij vijf euro in de handen en wilde de kaarten overkopen. Nee, ik houd hem echt zelf. Mijn zoontjes mogen tot hun achttiende mee om bier te halen voor papa.”   

Zowel Van Dijk als Heracles Almelo bedanken hoofdsponsor Asito voor de gewonnen kaarten. “Wij zijn hier heel gelukkig mee. Deze avond gaan we niet snel vergeten”, besloot Van Dijk.