Zaterdagavond 16 februari om 19:45 speelt Heracles Almelo tegen Fortuna Sittard in het Polman Stadion. De wedstrijdsponsor van deze wedstrijd is Studio MAD.

Onderscheidende content produceren voor uiteenlopende doelen, klanten en budgetten, dat is waar Studio MAD al acht jaar sterk in is. Voorzien van een jong, creatief en gepassioneerd team produceert Studio MAD film- en animatieproducties. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van commercials, bedrijfsfilm, 2D/3D animaties en social video content en denken graag mee met de klant over de beste oplossing en gewenste toepassingen. Zo is Studio MAD trotse partner van Heracles Almelo en zorgen zij dat onze spelers stralen op de LED schermen bij de hoofdingang.

De kracht van Studio MAD zit in de passie en gretigheid waar elke productie mee wordt opgepakt. Alle facetten van een film- of animatieproductie kunnen worden ondergebracht bij Studio MAD. Het schrijven van een script, opzetten van een storyboard, voorbereiden van een opnamedag, filmen, 2D én 3D animatie, montage en op maat gemaakte muziek; you name it! Tijdens het gehele productieproces word je als klant stap voor stap begeleid in de realisering van jouw unieke productie. Alles uitgevoerd met de nieuwste technieken en het beste apparatuur.  

In het innovatieve laboratorium MADlab blijven ze zich innoveren. MADlab is een virtuele broedplaats voor mooie en grensverleggende toepassingen op het gebied van nieuwe media, zoals projection mapping, augmented reality, virtual reality, hyper reality en interactieve films. Ook bouwen ze state of the art interactieve tafels voor beurzen.

Ben je benieuwd naar wat MAD voor jou en je bedrijf kan betekenen? Kom langs voor een bakje popcorn en neem plaats in de bioscoop in de NieuweGarage aan Twentepoort West in Almelo. Neem contact op met Niels Neeskens (niels@studiomad.nl), producent en mede-eigenaar van Studio MAD én trotse supporter van Heracles Almelo.

MAD wenst iedereen een te gekke wedstrijd toe en juicht Heracles Almelo naar de overwinning!