Woensdagmiddag vond de tweede Netwerklunch van dit seizoen plaats. Vanaf twaalf uur stroomde de BusinessClub in het Polman Stadion vol met BusinessClubleden van Heracles Almelo. Net als de eerste Netwerklunch, werd ook deze bijeenkomst weer goed bezocht.

Algemeen directeur Rob Toussaint trapte de bijeenkomst af en heette iedereen van harte welkom. Hij gaf daarna het woord over aan Bas Wolters, die middels een aantal vragen het gesprek aanging met technisch manager Mark Jan Fledderus.

Fledderus zit in zijn tweede seizoen als technisch manager en gaf aan naar tevredenheid samen te werken met selectie, staf en personeel. Hij blikte terug op de goede seizoenstart en de wat mindere resultaten daarna, en complimenteerde de groep die nog dagelijks vooruitgang boekt. Tenslotte vertelde Fledderus iets over het technisch plan en hoe hij vanuit zijn rol al bezig is met de voorbereidingen van volgend seizoen.

Na dit vermakelijke interview genoten de ruim tweehonderd gasten en hun introducés van een uitgebreide lunch. Uiteraard werd er ook van de mogelijkheid gebruikgemaakt om te netwerken met andere sponsoren en kennis te maken met de spelers en technische staf.

Foto’s: Harry Broeze