Heracles Almelo speelt morgen (zaterdag, aanvang 18.30 uur) thuis tegen Ajax. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Bart van Hintum (geschorst), Wout Droste (hamstring), Robin Pröpper, Sebastian Jakubiak en Tim van de Berg (allen knie). Alexander Merkel keert terug van een schorsing, Tim Breukers is weer fit. “De eerste dagen na een verloren wedstrijd voelt iedereen zich slecht”, aldus Wormuth. “We hebben, individueel en als groep, veel gesproken over oplossingen. Het was een week met veel communicatie.”

“We hebben alleen kans te scoren als het team op de helft van de tegenstander is. Thuis doen we dat normaal gesproken prima. Ook tegen PEC Zwolle hebben we veel kansen gehad. Ajax is van een compleet andere klasse en hun klasse kennen we, maar geen kans is de kans. We kijken uit naar deze wedstrijd.”

Heracles Almelo – Ajax staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler. 

Foto’s vrijdagtraining: Harry Broeze