Zaterdagavond 9 februari speelt Heracles Almelo tegen Ajax. Naast de strijd om de punten staat deze wedstrijd in het teken van de nieuwe samenwerking tussen de club en Asito. Voor maar liefst tien jaar verbinden we ons aan elkaar. Als naamgever van het stadion en als hoofdsponsor. Een teken van wederzijds vertrouwen en liefde voor de club.

Asito en Heracles willen meer zijn dan alleen sponsor en club. We willen samen optrekken om mooie dingen voor de regio Almelo voor elkaar te krijgen. We werken al samen om mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt een plek te geven. En we organiseren samen mooie acties voor de fans. Maar we willen verder. Asito, Heracles Almelo en in het bijzonder het stadion moeten een plaats worden waar Almelo iets aan heeft. Waar maatschappelijke projecten worden geïnitieerd. Niet alleen door Asito en Heracles, maar door iedereen die de club en Almelo een warm hart toedraagt. Het stadion als kloppend hart van Almelo.

De naam van het stadion maken we nog niet bekend. Dat doen we netjes op 1 juli, als het contract officieel ingaat.  Het staat iedereen natuurlijk vrij om alvast te raden of fantaseren wat het zou kunnen zijn.

Voor nu wenst Asito iedereen een geweldige wedstrijd tegen Ajax. Laten we samen achter de club gaan staan en hopen op een mooi resultaat.

Als je vragen hebt over de nieuwe samenwerking tussen Asito en Heracles, of als je mee wilt doen in de maatschappelijke activiteiten, mail dan naar Sander Haas, sponsormanager bij Asito: s.haas@asito.nl.