Heracles Almelo speelt morgen (zaterdag, aanvang 18.30 uur) thuis tegen PEC Zwolle. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Robin Pröpper, Sebastian Jakubiak (beiden knie) en Niels Leemhuis (lies). Jesper Drost heeft zijn schorsing uitgezeten en is weer beschikbaar.

“We speelden in Groningen niet zo slecht, maar de houding was minder. Je speelt voor de stad, de club, de supporters, sponsors en medewerkers. Daarna kun je aan jezelf denken. Iedereen wil graag goed spelen, maar ik wil ze bewust maken van het feit dat het om meer gaat dan alleen voetbal. De houding in trainingen was al goed, maar dat was deze week echt fantastisch. Ik hoop dat morgen ook in de wedstrijd te zien, en dan het liefst een beetje meer. We zijn in een situatie die beide kanten op kan. Als je uit niet wint moet je de punten thuis pakken. We hebben zo snel mogelijk punten nodig om richting de 35 punten te komen. Daarna moeten we verder kijken, maar het eerste doel is de wedstrijd van morgen.”

Heracles Almelo – PEC Zwolle staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout.