Voor het tweede jaar op rij en voor de derde keer in vier seizoenen is Heracles Almelo genomineerd voor de Fan Award. Ook NAC Breda en De Graafschap behoren tot de kanshebbers voor de prijs. Heracles Almelo en de twee andere clubs hebben in het Fan Onderzoek de hoogste score behaald op het aspect ‘waardering stadionbezoek algemeen’. Komende woensdag, tijdens het Kenniscongres Betaald Voetbal, wordt de winnaar van de Fan Award 2018-2019 bekendgemaakt.

Fan Onderzoek
Het Fan Onderzoek is een jaarlijks terugkerend onderzoek van KNVB Expertise onder alle geregistreerde seizoenkaarthouders en clubkaarthouders van Nederlandse BVO’s. Voor Heracles Almelo zijn de resultaten van dit onderzoek zeer waardevol. Aan de hand van de resultaten kan onder meer het stadionbezoek verder worden geoptimaliseerd. 

Winst Fan Award seizoen 2015-2016
In het seizoen 2015-2016 won Heracles Almelo de Fan Award. Afgelopen seizoen behoorde Heracles Almelo ook tot de top drie, maar bleef het bij de nominatie en ging Excelsior met de Fan Award naar huis.