Zaterdagavond om 18.30 uur speelt Heracles Almelo in het Polman Stadion tegen PEC Zwolle. De wedstrijdsponsor van deze wedstrijd is Heineken.

Heineken lanceerde in maart 2017 ‘Heineken 0.0’. Twee jaar later is alcoholvrij sneller ingeburgerd dan verwacht, met bijvoorbeeld een groei van meer dan 30 procent in supermarkten. Heineken 0.0 is marktleider in het alcoholvrij pils-segment.

Nu Heineken 0.0 alom verkrijgbaar is in supermarkten en horeca, is het tijd voor een volgende stap. De brouwer gaat alcoholvrij bier aanbieden bij onder meer sportclubs! Heineken beseft zich dat de clubs de inkomsten vanuit alcoholverkoop hard nodig hebben en sportclubs wellicht huiverig zijn voor de verkoop van alcoholvrij bier. Heineken denkt echter dat het de verkoop niet zal beïnvloeden.

Met het aanbieden van de Blade, een aparte tapinstallatie met fusten van acht liter, hoeft de sportclub namelijk nog geen gewone tap op te geven en kan men zien hoe de verkoop van het alcoholvrije bier loopt. En natuurlijk kan de club ervoor kiezen om de kantine helemaal alcoholvrij te maken, al is dat niet de inzet van Heineken. Maar een overwinning kan je natuurlijk ook prima met een alcoholvrij biertje vieren!

Heineken wenst iedereen een sportieve wedstrijd toe.