Heracles Almelo verhuurt Vincent Vermeij voor de rest van het seizoen aan FC Den Bosch. De 24-jarige aanvaller heeft in Almelo een contract tot en met 1 juli van dit jaar met daarin een optie voor nog een seizoen. In de huurovereenkomst met FC Den Bosch is een optie tot koop opgenomen.

Technisch manager Mark-Jan Fledderus: “Wij begrijpen de wens van Vincent om meer speelminuten te maken. De kans daarop is op dit moment bij FC Den Bosch groter dan hier in Almelo. Daarom is dit voor hem de juiste stap. Wij wensen Vincent veel succes.”

Op 2 augustus 2016 kwam Vincent Vermeij over van De Graafschap. In het shirt van Heracles Almelo kwam de spits tot 52 officiële wedstrijden waarin hij vijftien doelpunten maakte. 

Ontmoeting in Den Bosch
FC Den Bosch en Heracles Almelo stonden dit seizoen tegenover elkaar in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. In Stadion De Vliert maakte Vincent Vermeij beide Almelose doelpunten, het werd 1-2.