Syrië is in de eerste ronde van de Azië Cup uitgeschakeld. De laatste poulewedstrijd tegen Australië ging met 3-2 verloren waardoor de vierde plaats een feit is. Mohammed Osman begon in de basis maar werd na 72 minuten gewisseld. 

Syrië was in Al Ain alleen gebaat bij winst maar kwam in de 41ste minuut op achterstand dankzij een treffer van Awer Marbil. De gelijkmaker van Omar Khrbin viel echter twee minuten later. De Socceroos kwam in de 54ste minuut opnieuw op voorsprong door een doelpunt van Chris Ikonomidis. Een benutte penalty van Omar Al Soma in de tachtigste minuut bood opnieuw perspectief maar drie minuten in blessuretijd viel de 3-2 van Tomas Rogic. 

De derde plaats, die nog recht kan geven op plaatsing voor de achtste finales, ging naar Palestina dat groepswinnaar Jordanië op 0-0 wist te houden.