Robin Pröpper blijft minimaal tot juli 2020 Heraclied. Heracles Almelo heeft met de 25-jarige aanvoerder overeenstemming bereikt over een nieuw contract, dat een optie bevat een optie voor nog een seizoen.

Pröpper, die door een knieblessure al enkele maanden buitenspel staat, is blij met het vertrouwen van de club. “Ik zit middenin een revalidatieproces. Het is daarom extra prettig dat de club heeft uitgesproken mijn aflopende contract te willen verlengen. In Zeist werk ik dag in dag uit aan mijn herstel, daar kan ik mij nu honderd procent op focussen. Ik kan niet wachten om het shirt weer te dragen en onderdeel uit te maken van de groep.”

Technisch manager Mark-Jan Fledderus stemt zich tevreden met de contractverlenging. “Robin heeft zich sinds zijn komst in 2016 ontwikkeld tot een belangrijke kracht voor Heracles Almelo. Niet alleen met zijn voetballende kwaliteiten, maar ook met de rol die hij heeft binnen het team is hij van grote waarde. Hij is afgelopen zomer niet voor niets benoemd tot aanvoerder. Wij zijn blij dat hij heeft bijgetekend.”