Oud Heracles neemt zaterdag voor de twaalfde keer deel aan het groots opgezette Hallentoernooi in het Duitse Coesfeld. Deelnemers zijn behalve gastheer SG Coesfeld 06 en Oud Heracles de Traditionsmannschaften van Wattenscheid 09, Preussen Münster, Paderborn 09 en MSV Duisburg. Oud Heracles wist dit toernooi vier keer winnend af te sluiten. Er wordt gespeeld in een hele competitie waarbij iedereen tegen elkaar uitkomt in korte en dus snelle wedstrijden van 13 minuten, vijf tegen vijf.

Onder meer de volgende spelers treden namens Oud Heracles aan:
Bob Helle (doelman), Marnix Smit, Marc Höcher, Ferhat Ayhan, Dennis van Dijk, Nick de Graaf,  Qays Shayesteh.

Begeleidingsteam: Rob Poell (coach),  Albert Kamp (teamleider), Roel Schellaars (verzorger), Willem Hoevers en Johan Minkjan (algemene assistentie).

Belangstelling? De aftrap is om 13.00 uur in de Sporthal van het Schulzentrum, Holtwickerstrasse, Coesfeld.