Vrijdag 4 januari heeft onze Partner in Business Huiskes-Kokkeler een toernooi georganiseerd in het Polman stadion voor O-17 jeugdelftallen uit de regio waarvan zij sponsor zijn.

Uiteindelijk hebben maar liefst 180 pubers van ATC’65 en Achilles ’12 uit Hengelo, V.V. Holten en KVV Losser 22 teams gevormd die op een kwart veld 6×6 hebben gespeeld.

Onze buren van CVV Oranje Nassau hebben de kleedkamers beschikbaar gesteld om alle teams onder te brengen. ROC-studenten hebben het wedstrijdsecretariaat opgepakt en coördinatoren van de clubs hebben als scheidsrechter bij de wedstrijden opgetreden.

Peter Levink heeft de hele dag gebruikt om een fotoverslag te maken van het evenement. In de BusinessClub van Heracles Almelo verzorgde Almelounge een lunchbox voor de spelers, inclusief fruitschaal voor de vitamines en kon er tussen de wedstrijden door aan de bar drinken besteld worden.

De teams streden in 3 poules (poule SEAT, SKODA en Volkswagen) om ‘de schaal‘ en na een regenachtige middag kroonden ATC’65 met teams JO17-1 en JO17-3 en Achilles’12 JO17-4 zich tot winnaar.

Ondanks dat hier en daar nog wat verbeterpunten zijn, waren de spelers, leiding en de ouders erg enthousiast. Wat nu al vast staat is dat volgend jaar een tweede editie nog beter, sterker bezet en spectaculairder wordt! Graag tot volgend jaar.