Tien PLUS supermarkten uit de regio Oost lanceren in samenwerking met Heracles Almelo een spaaractie voor supporters van de club. Vanaf vandaag (donderdag 27 december) sparen klanten bij PLUS ruim vier weken voor flinke kortingen op een halve seizoenkaart of fanartikelen van Heracles Almelo. 

Klanten van de PLUS supermarkten ontvangen bij elke besteding van €5,- een spaarzegel en hebben met dertig zegels een volle spaarkaart. Deze volle spaarkaart geeft recht op maar liefst 40% korting op een halve seizoenkaart van Heracles Almelo of 25% korting op fanartikelen naar keuze. 

Halve seizoenkaart vanaf €52,80
Dankzij de actie kunnen spaarders al voor €52,80 naar de negen thuiswedstrijden van Heracles Almelo in de tweede seizoenshelft. Voor kinderen, jeugd en zestigplussers zijn halve seizoenkaarten nog voordeliger. Met de gespaarde 40% korting hebben zij al een seizoenkaart voor €38,40, nog geen vijf euro per wedstrijd. Heracles Almelo speelt na de winterstop nog thuis tegen onder meer Ajax en PEC Zwolle.

PLUS en Heracles Almelo
De spaaractie in de tien supers is de eerste zichtbare Heracles Almelo-activatie van de tien PLUS supermarkten uit de regio Oost, gezamenlijk als Diamantsponsor verbonden aan de club. Afgelopen maand maakten beide partijen al bekend nauw te gaan samenwerken en verschillende spaaracties te lanceren. Supporters van Heracles Almelo profiteren daarvan.

Deelnemende PLUS supermarkten in de regio
Sparen voor Heracles Almelo-korting is mogelijk bij de volgende PLUS supermarkten: PLUS Brughuis, PLUS Van Limbeek, PLUS, Schuldink, PLUS Wemekamp (Almelo), PLUS Van den Nieuwboer (Borne), PLUS Wallerbosch (Borne en Geesteren), PLUS Blankorst (Markelo), PLUS Ivo en Niké Pleijhuis (Tubbergen) en PLUS Tijhuis (Weerselo).