Mohammed Osman neemt in januari als international van Syrië deel aan de AFC Asian Cup in de Verenigde Arabische Emiraten. De 24-jarige Heraclied vertrekt volgende week en heeft met zijn land minimaal drie wedstrijden op het programma staan.

Drie groepsduels
De Asian Cup begint op zaterdag 5 januari met de wedstrijd tussen de Verenigde Arabische Emiraten en Bahrein. Voor Syrië en Mohammed Osman begint het toernooi een dag later, als Palestina in Sharjah de tegenstander is. Op donderdag 10 januari neemt Syrië het in Al Ain op tegen Jordanië. De Syriërs nemen het in het laatste duel in groep B op tegen Australië, op dinsdag 15 januari en opnieuw in Al Ain.

Mocht Syrië de knock-outfase van het toernooi bereiken, dan wacht een treffen in de achtste finales. De finale van het toernooi wordt gespeeld op vrijdag 1 februari.

Speelschema Syrië (Nederlandse tijden)

zondag 6 januari, aftrap 17.00 uur
Syrië – Palestina
Sharjah Stadium, Sharjah

donderdag 10 januari, aftrap 14.30 uur
Jordanië – Syrië
Sheikh Khalifa International Stadium, Al Ain

dinsdag 15 januari, aftrap 14.30 uur
Australië – Syrië
Sheikh Khalifa International Stadium, Al Ain