ROC van Twente blijft Maatschappelijk Partner van Heracles Almelo. Woensdagochtend werd de overeenkomst officieel ondertekend door John van der Vegt (voorzitter College van Bestuur ROC van Twente), Han Zomer (directeur MBO College voor Management & Organisatie), Rob Toussaint (algemeen directeur Heracles Almelo) en Wouter van den Berg (commercieel manager Heracles Almelo).

ROC van Twente verzorgt middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie in de regio Twente. ROC van Twente biedt zo’n 300 mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4 en heeft locaties in Almelo, Hengelo en Enschede en in de omliggende gemeenten.

De samenwerking tussen ROC van Twente en Heracles Almelo wordt door beide partijen als succesvol ervaren. “ROC van Twente verricht maatschappelijke activiteiten voor Heracles Almelo. Per wedstrijd leveren wij stewards en gastdames aan. Tevens wordt vanuit ROC van Twente een coördinator door Heracles Almelo ingezet voor maatschappelijke activiteiten”, aldus John van der Vegt. Rob Toussaint: “Heracles Almelo levert jaarlijks een aantal beroepspraktijkvormingsplaatsen, kortweg stageplaatsen, aan ROC van Twente.”

Zowel Heracles Almelo als ROC van Twente zijn blij te vermelden deze succesvolle samenwerking in de toekomst voort te zetten.

Foto: Harry Broeze