Het tweede elftal van Heracles Almelo begint de tweede seizoenshelft op maandag 28 januari 2019 met een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard 2. De KNVB heeft dinsdag het speelschema voor de tweede seizoenshelft gepubliceerd. Het schema van Heracles Almelo 2, dat als eerste eindigde in poule A van de najaarscompetitie, is als volgt:

maandag 28 januari
Heracles Almelo 2 – Fortuna Sittard 2

maandag 11 februari
ADO Den Haag 2 – Heracles Almelo 2

dinsdag 19 februari
Heracles Almelo 2 – FC Twente 2

maandag 4 maart
Feyenoord 2 – Heracles Almelo 2

maandag 11 maart
Heracles Almelo 2 – Willem II 2

dinsdag 9 april
N.E.C. 2 – Heracles Almelo 2

maandag 15 april
PEC Zwolle 2 – Heracles Almelo 2

maandag 29 april
Heracles Almelo 2 – FC Emmen 2

maandag 13 mei
RKC Waalwijk 2 – Heracles Almelo 2

Tweede seizoenshelft
Na afloop van de eerste seizoenshelft heeft een herindeling van de reservecompetitie plaatsgevonden. De nummers een tot met vijf van beide najaarspoules zijn samengevoegd voor een tweede competitieronde in poule A. De beide onderste helften zijn ingedeeld in B.