TerStal heeft hun contract bij Heracles Almelo uitgebreid van Diamantsponsor naar Partner in Business. De familiemodezaak uit Almelo blijft ook ePartner van de club. Donderdag werd het contract officieel ondertekend door Niek Gloudemans (algemeen directeur terStal), Rob Toussaint (algemeen directeur Heracles Almelo) en Wouter van den Berg (commercieel manager Heracles Almelo).

TerStal heeft meer dan 200 winkels door heel Nederland, waardoor er altijd wel een terStal in de buurt is. TerStal biedt een uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderkleding en een ruim assortiment ondergoed, sokken, nachtmode en accessoires. Behalve winkelen in één van de winkels, kun je ook 24 uur per dag in de webshop van terStal terecht.

In oktober dit jaar, op het Marktplein in Almelo, werden de deuren van het nieuwe filiaal van terStal geopend. Meerdere spelers van de club waren aanwezig om gesigneerde ballen uit te delen en op de foto te gaan met klanten van terStal én supporters van Heracles Almelo.

Beide partijen zijn blij dat het logo van terStal regelmatig te zien zal zijn rondom de thuiswedstrijden en interviews bij Heracles Almelo.

Foto’s: Harry Broeze