Op zaterdag 15 december speelt Heracles Almelo tegen PSV in het Polman Stadion. TenCate/GreenFields is de wedstrijdsponsor van deze Eredivisiewedstrijd.

TenCate is al sinds 1903 verbonden aan Heracles Almelo. Vanaf seizoen 2004-2005 is TenCate/GreenFields 12 seizoenen hoofdsponsor geweest. Vanaf dat moment is er in het Polman Stadion altijd gespeeld op een GreenFields sportveld. Momenteel speelt Heracles Almelo op een geweven MX Elite systeem.

Samen met strategische partners streeft TenCate/GreenFields naar een geïntegreerde systeembenadering als werkwijze voor kunstgrasoppervlakken. Dankzij een ervaren intern onderzoeks- en ontwikkelingsteam en een nauwe samenwerking met sportbestuursorganen, beroepsorganisaties en onafhankelijke testinstituten biedt TenCate/GreenFields zekerheid met betrekking tot de veiligheid, prestatie en duurzaamheid van haar producten.

TenCate/GreenFields wenst alle supporters en uiteraard het elftal een sportieve wedstrijd!