De succesvolle samenwerking tussen Visymo Universal Search Group en Heracles Almelo is met een seizoen verlengd. Visymo blijft als Partner in Business verbonden aan Heracles Almelo. De nieuwe verbintenis werd dinsdagochtend door Jan-Willem Tusveld, eigenaar van het zoekimperium, en Rob Toussaint, algemeen directeur van Heracles Almelo, ondertekend.

Visymo is opgericht in 1997 en is het moederbedrijf van de internationale zoekmachinediensten Vinden.nl, Zoeken.nl, ZapMeta en iZito. Visymo is actief in meer dan 50 landen en wereldwijd één van de grootste searchpartners van Google en Bing. Visymo beschikt over een gigantische hoeveelheid data met waardevolle informatie, die zij op een slimme manier inzetten voor hun eigen zoekmachines.

Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking en daarom ook erg blij met de contractverlenging.

Foto: Harry Broeze