Het tweede elftal van Heracles Almelo heeft de thuiswedstrijd tegen de reserves van Achilles’29 gewonnen. Het was een ongelijke strijd waarbij de teller pas stopte bij 20-0.  

Dubbele cijfers bij rust
Heracles Almelo greep meteen het initiatief en in de negende minuut was Yoëll van Nieff al dichtbij een treffer. De vrije trap van net buiten de zestien kuste de bovenkant van de lat. Daarna ging het letterlijk in een oogwenk. Silvester van de Water kon in de tiende minuut profiteren van slecht uitverdedigen en schoof de bal keurig binnen. Een minuut later combineerde Lennart Czyborra zich naar 2-0 De derde aftrap van Achilles29 resulteerde in een doelpunt van Joey Konings en nauwelijks een minuut later kon Vincent Vermeij van dichtbij de vierde treffer scoren. 

Achilles’29 bleek ook in het vervolg van de eerste helft niet in staat tot serieus weerwerk. Vincent Vermeij kopte in de 23ste minuut de 5-0 binnen uit een vrije trap Yoëll van Nieff en twee minuten later scoorde Joey Konings de 6-0 met een bekeken schot. Jesper Drost en Vincent Vermeij lieten vervolgens opgelegde kansen liggen maar in de 31ste minuut fungeerde Lennart Czyborra als aangever voor het derde doelpunt van Konings. Een kopbal van Vincent Vermeij in de 35ste minuut betekende 8-0. Heracles Almelo ging maar door en Silvester van der Water schoof in de 39ste minuut van dichtbij de 9-0 binnen Jesper Drost zorgde met een droge knal dat op slag van rust de dubbele cijfers werden gehaald. 

Eenrichtingsverkeer
De tweede helft werd eveneens gekenmerkt door eenrichtingsverkeer. Silvester van der Water mikte in de 48ste minuut knap raak. Een inzet van Joey Konings werd vier minuten later van de doellijn gehaald maar nauwelijks een minuut later kon Silvester van der Water opnieuw scoren. Deze keer op aangeven van Vincent Vermeij. De 13-0 was een eigen doelpunt van Huseyin Ulaman. Niels Leemhuis schoot daarna keihard tegen de lat maar in de 64ste minuut kon Vincent Vermeij vanaf elf meter treffer nummer veertien scoren. 

Heracles Almelo bleef scherp en de doelpunten bleven als rijpe appelen vallen. Zeki Erklinc schoot in de 71ste minuut de 15-0 binnen en daarna kon Vincent Vermeij binnen een minuut twee keer scoren. Erkilinc tekende daarna voor de 18-0 en een minuut later poeierde Joey Konings van een meter of twintig de 19-0 tegen de touwen. De formatie van Peter Reekers ging vol overgave op zoek naar het twintigste doelpunt en Joey Konings mocht hem vlak voor tijd scoren na een ragfijne combinatie door de Groesbeekse defensie.. 

Heracles Almelo 2 – Achilles’29 2 20-0 (10-0)
10.Silvester van der Water 1-0, 11.Lennart Czyborra 2-0, 12.Joey Konings 3-0, 13.Vincent Vermeij 4-0, 23.Vincent Vermeij 5-0, 25.Joey Konings 6-0 30.Joey Konings 7-0, 35.Vincent Vermeij 8-0, 37.Silvester van der Water 9-0, 45.Jesper Drost 10-0, 49.Silvester van der Water 11-0, 54.Silvester van der Water 12-0, 57.Eigen doelpunt 13-0, 64.Vincent Vermeij 14-0, 71.Zeki Erkilinc 15-0, 75.Vincent Vermeij 16-0, 77.Vincent Vermeij 17-0, 78.Zeki Erkilinc 18-0, 79.Joey Konings 19-0, 89,.Joey Konings 20-0 

Opstelling: Koen Bucker, Tim van de Berg, Stephen Sama (46.Zeki Erkilinc), Jelle van Benthem, Lennart Czyborra, Jesper Drost (55.Niels Leemhuis), Joey Konings, Yoëll van Nieff, Silvester van der Water, Vincent Vermeij en Dabney Dos Santos.