Heracles Almelo speelt zondag (aanvang 12.15 uur) uit tegen FC Utrecht. Trainer Frank Wormuth kan in De Galgenwaard niet beschikken over Robin Pröpper en Sebastian Jakubiak (beiden knie). Jeff Hardeveld is nog niet wedstrijdfit. “Voor de wedstrijd tegen VVV hebben we afgesproken back to the roots te gaan en dat hebben we goed gedaan”, aldus trainer Frank Wormuth. “Waarom het in uitwedstrijden nog niet echt lukt? Daar heb ik niet echt een antwoord op. Daarom hebben we als trainers in- en rond de ploeg vaak een klein beetje veranderd. Nu mogen de spelers iets veranderen in een uitwedstrijd. Ik ben benieuwd hoe het gaat in Utrecht. Thuis hebben we een stabiele basis, en eigenlijk is het ongelooflijk dat we vierde staan terwijl we vrijwel geen uitduels winnen. Mentaliteit is altijd de basis en we moeten alles brengen vanaf de eerste seconde.”

FC Utrecht – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom.