Wat een geluk, Rico Alfing mag zich de hele maand december Herakid van de maand noemen. Hij stelt zichzelf graag even voor aan alle andere Herakids 

“Hallo allemaal, mijn naam is Rico Alfing en ik ben elf jaar. Ik vind het ontzettend leuk om Herakid van de maand te zijn! Ik heb één broertje en twee zusjes. Ik zit op basisschool De Kubus in Almelo en heb met school een keer een rondleiding gehad door het Polman Stadion.” 

Rico voetbalt bij SV Almelo. “In de JO-13-3, waar ik spits ben. Bij Heracles Almelo heb ik meerdere favoriete spelers, waaronder Brandley Kuwas. Die vind ik heel goed. De activiteiten die de Kidsclub organiseert zijn erg leuk. Vaak ga ik met vrienden en mijn gezin naar de activiteiten. Ik ben lid geworden van de Herakids omdat Heracles Almelo zo’n goede club is. De meeste van mijn vrienden zijn ook lid van de Kidsclub. In de toekomst hoop ik nog heel veel wedstrijden van Heracles Almelo te bezoeken en een keer mee te lopen in de line-up.”

Hallo Rico. Ik hoorde dat je laatste wens inmiddels in vervulling is gegaan en dat je hebt meegelopen met de line-up bij Heracles Almelo – VVV-Venlo. Dat moet een mooi sinterklaascadeau zijn geweest. Hopelijk zien we je snel weer bij de activiteiten van de Kidsclub. Neem je dan je vriendjes en vriendinnetjes ook mee? Zie ik je dan! Groetjes, Bultje.