De reserves van Heracles Almelo hebben de uitwedstrijd tegen FC Emmen met 0-3 gewonnen. Yoëll van Nieff, Silvester van der Water en Vincent Vermeij scoorden de doelpunten. 

Heracles Almelo was voor aanvang van dit duel al zeker van de winst in poule A van de reservecompetitie. De formatie speelde een puike eerste helft en onderstreepte dat ook met treffers. Yoëll van Nieff scoorde na negen minuten uit een vrije trap en Silvester van der Water schoof in de 36ste minuut de 0-2 tegen de touwen. 

Het doelpunt van Vincent Vermeij viel in de zeventigste minuut. De aanvaller schudde in een lange rush zijn tegenstander van zich af en passeerde oud-Heraclied Dennis Telgenkamp. 

FC Emmen 2 – Heracles Almelo 2 0-3 (0-2) 
9.Yoëll van Nieff 0-1, 36.Silvester van der Water 0-2, 70.Vincent Vermeij 0-3 

Opstelling: Koen Bucker, Wout Droste, Stephen Sama (46.Jelle van Benthem), Tim van de Berg, Lennart Czyborra (78,Djaniny Lopes Mendes), Jesper Drost, Joey Konings, Yoëll van Nieff, Silvester van der Water, Vincent Vermeij en Dabney Dos Santos (46.Zeki Erkilinc).