Zondag stond de wedstrijd tegen VVV-Venlo in het teken van ouderen. In ieder geval in skybox 5-6. De bedrijven die normaliter deze skybox bestieren hadden hun plekken eenmalig afgestaan aan een grote groep ouderen. Neem daarbij de nodige begeleiders en je hebt een uitpuilende skybox, uiteraard met de kachel op een temperatuur passend bij de doelgroep. Aan warmte was op alle fronten geen gebrek.

Aan enthousiasme ook niet. Want het kon niet op. Een paar gezellige dames op leeftijd waren al tevreden voordat er uberhaupt een bal gerold had. “We zijn keurig opgehaald met een busje en hebben al koffie en een sjaal gehad. Nu al een mooie dag.” Het vervoer was keurig geregeld door Carintreggeland. Bij de koffie en de sjaal bleef het niet, want het gezelschap kreeg een uitstekende wedstrijd voorgeschoteld en voordat zij na 17:00 uur het stadion verlieten hadden zij zich tegoed gedaan aan een broodje kroket en kregen ze ook nog een chocoladeletter mee.

Michael Brouwer en Robin Pröpper brachten na afloop nog een bezoek aan de dankbare bezoekers. De olijke man in het hoekje van de skybox dronk er nog een extra biertje op. “Reuze gezellig hier, allemaal bedankt hoor.”
RTV Oost was ook aanwezig en zorgde voor een mooie impressie