In het kader van Sinterklaas konden Herakids afgelopen week hun zelf geknutselde schoentje zetten in de FanServiceShop. Voor de meest creatieve schoen lag een Grill’n en Chill’n ticket klaar. Die eer viel te beurt aan Luc Kroeske. Luc liet zijn creativiteit de vrije loop en zette zijn schoentje in de stijl van een barbecue. Hij kreeg vrijdag uit handen van Bultje het ticket overhandigd.

Luc: “Ik vind het ontzettend gaaf dat ik het ticket heb gewonnen. Ik heb zeker mijn best gedaan, maar had niet verwacht dat ik zou winnen.” Luc is doelman bij Oranje Nassua JO10-1. Dat de keepers van Heracles Almelo zijn favoriete spelers zijn, zal dan ook niemand verbazen. “Voor de bekerwedstrijd tegen Vitesse heb ik een spandoek gemaakt van Janis Blaswich en Michael Brouwer.”

Als prijs mag Luc samen met zijn vader op 11 januari deelnemen aan de winterbarbecue met de gehele selectie van Heracles Almelo. De Grill’n en Chill’n actie wordt mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Asito.