Donderdagavond 29 november 2018 vond het eerste Skybox Diner van en voor skyboxhouders van Heracles Almelo plaats. Een mooie gelegenheid voor letterlijk een kijkje in de keuken en om verder kennis te maken met andere skyboxhouders. 

Na het ontvangst in de skybox van Asito en het welkomstwoord van algemeen directeur Rob Toussaint, kon men genieten van diverse heerlijke gerechten in verschillende skyboxen. Zo werd er een bezoek gebracht aan de skyboxen van Rabobank en TenCate, de Business Box en werd de avond afgesloten in de skybox van de hoofdsponsor met een heerlijke wijnproeverij en barista.

De sfeer zat er goed in en de reacties aan het einde van de avond waren dan ook uitermate positief. Er zijn meerdere afspraken gemaakt om binnenkort eens bij elkaar in de skybox op bezoek te komen. Kortom, het eerste Skybox Diner was zeer geslaagd en is voor herhaling vatbaar. 

We bedanken alle aanwezigen voor een gezellige avond en zien elkaar graag terug bij de Nieuwjaarsreceptie van Heracles Almelo op 15 januari 2019.

Foto’s: Harry Broeze