Zondag 2 december neemt Heracles Almelo het in het Polman Stadion op tegen VVV-Venlo. Boetevergoeding.nl, onderdeel van De Nuts Adviseurs, is de wedstrijdsponsor van deze Eredivisiewedstrijd. 

De Nuts Adviseurs is sinds 2016 als sponsor verbonden aan Heracles Almelo. Samen met zijn compagnon Esther startte John Wessel het bedrijf in 2015. De Nuts Adviseurs acteert als tussenpersoon voor energieleveranciers en de zakelijke markt. In die hoedanigheid adviseert dit bureau duizenden MKB-bedrijven op het gebied van Energie en nutsvoorzieningen. 

In september 2018 heeft De Nuts Adviseurs ‘Boetevergoeding.nl’ gelanceerd. Diverse energieleveranciers hanteren voor een opzeg- of overstapboete verschillende rekenmethoden en kiezen achteraf de voor hen meest gunstige methode. Deze werkwijze is in strijd met uitspraken van de rechter en de geschillencommissie. Het terugvorderen van boetes kan ondernemers honderden tot duizenden euro’s opleveren. Boetevergoeding.nl gaat de strijd aan met de energiereuzen en vordert betaalde boetes terug voor ondernemers die onterecht een boete hebben ontvangen voor het overstappen van energieleverancier. 

Boetevergoeding.nl wenst alle supporters alvast een fijne wedstrijd.