Heracles Almelo speelt morgen (zaterdag, aanvang 20.45 uur) uit tegen Fortuna Sittard. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Robin Pröpper en Sebastian Jakubiak (beiden knie). “Maximilian Rossmann is mede dankzij onze goede medische staf weer fit”, aldus Wormuth. “Hij zou kunnen spelen, maar dat beslissen we na de training van vanmiddag. De internationals zijn woensdag weer teruggekomen en hebben donderdag weer meegetraind. Lennart Czyborra is binnen Europa gebleven, maar Brandley Kuwas en Mo Osman komen vanuit andere tijdzones. Het lichaam heeft dan altijd even tijd nodig om weer helemaal fit te worden. Na de training beslissen we over de opstelling en kijken we naar de beste formatie om in Sittard te spelen.”

Fortuna Sittard – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.