De allereerste Heracles Almelo Dinnershow donderdagavond was een groot succes. Met dank aan Westerhuis Verhuur Twente en Boode in Bathmen kijken wij terug op een zeer geslaagde avond. Ruim tweehonderd BusinessClubleden hebben genoten van een heerlijk meergangendiner tijdens live optredens van meerdere muzikanten.

Na een glaasje bubbels en een klein hapje mochten de BusinessClubleden een tafel opzoeken in de prachtig aangeklede zaal. Algemeen directeur Rob Toussaint opende de Dinnershow, waarna de eerste muzikant van de avond het podium betrad. Er werd genoten van lekker eten, heerlijke wijnen en goede optredens. Al voor het dessert gingen er meerdere voetjes van de dansvloer. De avond werd afgesloten met een borrel en muziek van een DJ, die op aanvraag verscheidene klassiekers draaide. Een perfecte afsluiting van een prachtige avond.

Bent u donderdagavond te gast geweest? Dan verzoeken wij u een korte vragenlijst in te vullen en uw ervaringen te delen. Via deze link wordt de vragenlijst geopend.

Tot ziens bij de volgende BusinessClubactiviteit!

De foto’s zijn gemaakt door Harry Broeze en Bo ten Broeke.