Oud Heracles trad woensdagavond in het Polman Stadion aan tegen DOS’37, getraind door Oud-Heracles Almelo-speler Kenan Durmuşoğlu. De wedstrijd over 2 x 35 minuten eindigde in maar liefst een 1-9 overwinning voor DOS ’37 na een ruststand van 4-0.

Teamleider-coach Albert Kamp stak na afloop zijn teleurstelling over dit pak slaag niet onder stoelen of banken, maar hij had er ook een goede verklaring voor. “Door het wegvallen van een aantal spelers in onze ploeg liepen we het grootste deel van de wedstrijd achter de feiten aan en was het krachtsverschil veel te groot. Het is jammer dat het zo’n eenzijdige wedstrijd is geworden, maar we kwamen tegen een tegenstander van dit niveau gewoon loopvermogen en snelheid tekort”.

Het enige doelpunt van Oud Heracles viel kort na rust toen Mark-Jan Fledderus na een mooie actie hard de onderkant van de lat raakte en Dennis van Dijk er als de kippen bij was de terugspringende bal tot doelpunt te verheffen.

De volgende spelers kwamen voor Oud Heracles in actie:
Michiel Achterhoek, Ferhat Ayhan, Dennis van Dijk, Kenan Durmusoglu, Mark-Jan Fledderus,  Gerard Kocks, Erwin Nijhuis, René Nijhuis, Ercan Sancar, Marnix Smit, Job ten Thije, Robert ten Wolde en in de tweede helft als gastspeler Stef van der Velden.

Scoreverloop:
20   0-1  Stef van der Velden (penalty)
21   0-2  Nick Wennink
28   0-3  Maarten Slomp
33   0-4  Nick Wennink
37   1-4  Dennis van Dijk (assist Mark-Jan Fledderus)
47   1-5  Glen Jansen
52   1-6  Dennis Broekate
62   1-7  Machiel Veenhuizen
64   1-8  Dannie Kikkert
74   1-9  Bernd Bove

Foto’s: Harry Broeze