Lennart Czyborra heeft zijn debuut gemaakt voor Duitsland onder 20. De interland tegen de leeftijdgenoten uit Italië eindigde in 3-3. De Heraclied nam de derde Duitse treffer voor zijn rekening. 

Italië kwam in Sassuolo al snel op voorsprong dankzij een treffer van Davide Frattesi. Ahmet Gürleyen en Yari Otto zorgden ervoor dat Duitsland alsnog met een voordelige marge kon gaan rusten. De tweede helft was twee minuten oud toen Gianluca Scamacca de 2-2 scoorde. 

Lennart Czyborra begon in de basis en zijn doelpunt in de vijftigste minuut leek lange tijd de winnende treffer te zijn. Zes minuten voor tijd forceerde Italië alsnog de gelijkmaker via Andrea Pinamonti. Czyborra was toen al gewisseld voor Gian-Luca Itter. 

Duitsland onder 20 speelt aanstaande maandag in Colchester de volgende interland tegen de leeftijdgenoten uit Engeland.