Nadat vorige week Sem Kokhuis zich de beste FIFA19-speler onder de Herakids mocht noemen, is woensdagmiddag Youri Neijmeijer in de prijzen gevallen. Youri kroonde zich na een succesvolle tweede editie als winnaar van twee gratis wedstrijdkaarten voor het duel Heracles Almelo – VVV-Venlo, inclusief een bezoek aan de eBox.

Wederom was de belangstelling groot toen woensdagmiddag om 15.30 uur werd afgetrapt voor de eerste poulewedstrijden. In zeven verschillende poules streden de ruim twintig deelnemende Herakids om de felbegeerde prijzen. Onder meer Kidsclublid Liam de Vries toonde zich een waardig FIFA-speler, zagen ook de aanwezige Jesper Drost, Vincent Vermeij en Bryan Hessing. Zijn geheim? Liam: “Als ik in de buurt van de goal kom doe ik vaak trucjes. Daar trapt de tegenstander in en dan schiet ik raak.”

Wie ook veelvuldig raak schoot was Youri, die uiteindelijk het toernooi op zijn naam schreef en daardoor op 2 december aanstaande bij de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo aanwezig is. Youri: “Ik neem Gert-Jan mee naar de wedstrijd, een goede vriend van mij die vandaag ook meedeed aan het FIFA19-toernooi.” Youri was met zijn Juventus in de finale met 4-0 te sterk. 

Voor Liam was het woensdagmiddag de eerste keer in de eBox van Heracles Almelo. “Heel gaaf om hier te zijn. Ik ga zeker vaker de eBox van Heracles Almelo bezoeken.” De pas 7-jarige Herakid heeft tot slot nog een boodschap voor sinterklaas: “Na FIFA16 en FIFA18 zou het mooi zijn als ik dit jaar FIFA19 voor sinterklaas zou krijgen. Dat zou ik geweldig vinden.”

Gezinspakket
Wil jij ook naar de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo? Profiteer dan van het gezinspakket. Voor slechts €40,- bezoek je dit duel met twee volwassenen en twee kinderen tot en met 12 jaar.