Tien PLUS Supermarkten uit de regio Oost hebben zich samen als Diamantsponsor verbonden aan Heracles Almelo. De deelnemende winkels komen uit Almelo (vier), Borne (twee), Geesteren, Markelo, Tubbergen en Weerselo en gaan als activatiepartner nauw met de club samenwerken. Van die samenwerking gaan vooral supporters van Heracles Almelo profiteren. 

Afgelopen week werden de contracten officieel ondertekend door de supermarkteigenaren, Rob Toussaint (algemeen directeur Heracles Almelo) Wouter van den Berg (commercieel manager Heracles Almelo) en Tom Uitzetter (accountmanager Heracles Almelo). 

De tien supers zullen het lopende en volgende seizoen spaaracties voor Heracles Almelo-supporters opzetten. In januari 2019 lanceren de PLUS Supermarkten in bovengenoemde plaatsen een spaaractie met betrekking tot de halve seizoenkaart van de club.

Herman van Limbeek (PLUS Van Limbeek, Almelo) laat namens de groep ondernemers weten blij te zijn met de samenwerking: “Wij merken dat Heracles Almelo steeds meer leeft in de regio. Eerst hadden we al succesvolle acties met Eredivisieclubs op landelijk niveau. Met deze samenwerking kunnen we als PLUS Supermarkten onze klanten een groot plezier doen met gave Heracles Almelo-acties. Dat sluit goed aan bij ons lokale ondernemerschap”.

Algemeen directeur van Heracles Almelo Rob Toussaint geeft aan zeer content te zijn met de sponsorovereenkomst: “Deze samenwerking past uitstekend bij de groei van Heracles Almelo in de stad en regio. Deze winkels kunnen Heracles Almelo inzetten voor mooie consumentenacties en de club is daardoor beter zichtbaar in de regio. Samen laten we nog meer mensen kennis maken met Heracles Almelo”.