Heracles Almelo speelt zondag (aanvang 16.45 uur) thuis tegen Feyenoord. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Robin Pröpper, Sebastian Jakubiak (beiden knie), Maximilian Rossmann (enkel), Jeff Hardeveld en Silvester van der Water (beiden niet wedstrijdfit). 

“Het klopt dat er een groot verschil is tussen Heracles Almelo en Feyenoord”, aldus Wormuth tijdens de afsluitende persconferentie. “Maar geld scoort niet altijd goals en dus hebben we altijd kans, zeker thuis. Qua ranglijst is het nummer drie tegen nummer vier, dat klopt. Maar ik heb steeds gezegd dat er geen groot verschil zit tussen de nummers vier en achttien, daar kan iedereen van iedereen winnen. Als wij tien keer tegen Feyenoord spelen, zullen we er gemiddeld één winnen en één gelijkspelen. Ik heb tegen de spelers gezegd: het maakt niet uit wat het resultaat is, we kunnen alleen maar winnen. Als we winnen is het fantastisch, een verliesbeurt wordt begrepen door de fans. Maar we kunnen winnen, als we 100 procent geven plus vijf procent meer hebben we kans. De waarschijnlijkheid van winnen tegen Feyenoord is niet hoog, maar er is een waarschijnlijkheid. En daar gaan we naar op zoek.”

Heracles Almelo – Feyenoord staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout.