De Tactische Supportersavond in het home van Hart voor Heracles is vrijdagavond drukbezocht. Bij de avond waren behalve zo’n tweehonderd supporters ook de spelersgroep en de technische staf aanwezig.

De avond begon met het voorstellen van de nieuwe spelers. Supporters kregen daarbij al de gelegenheid om vragen te stellen. Waarom Janis Blaswich op momenten uitgebreid de tijd neemt bij zijn uittrappen? Wat de gekste vraag is die Lennart Czyborra aan teammanager Edwin van Lenthe heeft gesteld? Of Jesper Drost blij is met zijn positie als rechtsbuiten? 

Na de spelers was het de beurt aan Frank Wormuth. Na een introductie was de trainer zelf aan het woord. Hij nam de aanwezige supporters mee in zijn voetbalvisie, aan de hand van een uitgebreide presentatie vol voorbeelden. Naderhand was er vanzelfsprekend tijd voor een nieuwe ronde vragen. Behalve Frank Wormuth sprak ook technisch manager Mark-Jan Fledderus het publiek toe.