Nieuwbakken BusinessClub-lid en Subsponsor Recreate uit Rijssen daagde woensdagavond het BusinessClub-team van Heracles uit. De wedstrijd was snel geregeld en Recreate had even rap een team samengesteld.
De voorsprong voor het BusinessClub-team is er woensdag net zo snel als dat de wedstrijd geregeld was. Een ontketend Heracles Almelo schiet uit de startblokken in het Polman Stadion. Dat zorgt voor een spervuur aan doelpogingen op het doel van Recreate. Knap keeperwerk voorkomt dat er snel dubbele cijfers op het scorebord gezet worden.
Toch liggen er binnen 5 minuten al twee doelpunten achter de keeper; een knappe kopgoal van Mulder uit een scherp aangesneden corner van Wessel en Steunebrink werkt een minuut later een rebound binnen als een schot van Mulder terugkomt van de paal.

Toch is Recreate niet gekomen om met een dikke zeperd huiswaarts te keren. De bezoekers maken in de 6e minuut een aansluitingstreffer als de doelman der Heraclieden even afgeleid is door de mooie boarding van het bedrijf uit Rijssen. Toch is er nog niets aan de hand. Als na 10 minuten Wessel weer aanlegt voor een corner weet de technische staf al genoeg; een volgende afgemeten voorzet op het hoofd van Steunebrink, die de 3-1 binnen knikt. De corner is een wapen geworden. Mulder en Kokhuis zetten zich met een mooie een-twee vrij voor de keeper en Mulder tikt beheerst de 4-1 binnen. Als Kamphuis van Recreate netjes teruglegt op zijn inkomende collega wordt deze kalm binnen geschoven; loon naar werken en 4-2. Dat die treffer opnieuw een minuut na een goal van Heracles kwam, geeft aan wat voor open wedstrijd er op de mat gelegd werd, met het publiek als de grote winnaar. Zeker als na 23 minuten Steunebrink met een mooie solo in het strafschopgebied de 5-2 scoort. Dat is tevens de ruststand.

Na één helft warm te hebben gedraaid als assistent-grensrechter is het tijd om een debutant te verwelkomen in het BusinessClub-team; Wouter van den Berg. De Commercieel Manager mag zijn talent tonen, waarover hij de afgelopen 3 maanden zo flink heeft opgegeven. De technische staf geeft hem een vrije rol op het middenveld naast Kokhuis, die alle gaten dichtloopt en foutjes van medespelers corrigeert. Dat dan direct na rust de 5-3 en 5-4 door Recreate worden gemaakt, valt niet te rijmen. De organisatie is even volledig weg en het is weer een wedstrijd. Kokhuis herstelt de marge gelukkig snel weer en ook Wessel beloond zijn prima spel met een doelpunt; Heracles loopt weer uit naar 7-4. Dat moet voldoende zijn. Toch blijft Recreate gevaarlijk en scoort op nette wijze de 7-5. Enkele seconden voor tijd maakt Steunebrink er met zijn vierde treffer van de avond ook nog de 8-5 van. Wat verder vermeld moet worden zijn de ingrepen in de slotfase van een volledig pijnvrije Lutterop in de Heracles-defensie. Hij gooit zijn imposante lichaam met slidings en blocks twee keer knap voor de bal bij doelpogingen van Recreate. Er wordt gevreesd voor een anus ruptuur, maar Lutterop stelt dat alles heel is gebleven. Recreate staat dus voor onverzettelijkheid, geven niet op bij tegenslagen en ook voor gezelligheid lopen de bezoekers uit Rijssen niet weg. Het bleef nog lang gezellig in Hart voor Heracles.