Hallo Bultje! Ik zal mij eerst even voorstellen: ik ben Siem Homeijer, op 31 oktober kort na de bekerwedstrijd tegen Vitesse geboren en ik ben het jongste lid van de HeraKids. Ik ben heel blij dat mijn vader, als voorzitter van supportersvereniging Locals 1903, mij twee dagen na mijn geboorte heeft ingeschreven als lid van de Kidsclub. Oh ja, de knuffel heeft een mooi plekje gekregen. Ik hoop jou snel in het echt te zien.

Hallo Siem, wat word ik blij van kinderen als jij. Slechts een paar dagen op de wereld en dan al lid van onze club. De foto’s zijn prachtig geworden, maar we hopen jou natuurlijk snel in het echt te zien in ons mooie stadion of bij één van de activiteiten van de Herakids. Een aai over de bol en een dikke knuffel van mij. Groetjes Bultje!


Ook lid worden van de Kidsclub? Meld je aan via het formulier.