“Als wedstrijdsponsor bij Heracles Almelo – Feyenoord mogen we deze topwedstrijd bij u aankondigen. Punten pakken tegen Feyenoord blijft een uitdaging, maar als we zien in wat voor flow Heracles Almelo nu zit, moet er toch minimaal een punt te behalen zijn, zodat de vierde plek niet vergeven wordt. Wij hopen in elk geval op een strijdvaardig Heracles Almelo en een mooie pot voetbal voor iedereen”, aldus Huiskes-Kokkeler.

Over de wedstrijdsponsor
Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente. Met de vijf merken, een eigen leasemaatschappij, verhuurbedrijf, schadebedrijven en een bedrijfswagencentrum is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Mobiliteit verandert in een rap tempo en daarmee verandert ook het bedrijf. Huiskes-Kokkeler is voortdurend bezig met het maken van de match tussen mobiliteitsvraagstukken, hun aanbod en training van hun mensen. 

Want wat komt er op Huiskes-Kokkeler af?
– Electric for all
– Connected mobiliteit
– Aanbieden van mobiliteitsdiensten

De auto blijft belangrijk, ook in de toekomst. De verschuiving naar elektrisch rijden is al zichtbaar en zal de komende jaren alleen maar toenemen. De fabrikant van Huiskes-Kokkeler investeert flink en zal de komende drie jaar 27 elektrische auto’s introduceren en in 2025 bestaat de helft van de verkopen uit volledig elektrische auto’s. Naast de volledig connected elektrische auto is er ook al een mobiliteitskaart in de markt waarmee OV, parkeren, tanken, ritregistratie, poolauto en meer geïntegreerd is. Hiermee kan Huiskes-Kokkeler een volledig geïntegreerde mobiliteitsoplossing bieden aan hun klanten.
Waar staat Huiskes-Kokkeler nu
Eind 2017 zijn de nieuwe panden in Hengelo opgeleverd en daarmee zijn de showrooms van Huiskes-Kokkeler ook toekomstbestendig. “Onze verkoop-, schade- en servicepunten in Almelo, Enschede en Oldenzaal blijven bestaan en we hebben altijd een aanbod wat bij u past. De nabije toekomst met de nieuwe mobiliteitsvormen komt dichterbij, maar tot die tijd helpen we u graag met ons huidige aanbod auto’s en diensten.”
​Kijk op www.huiskes-kokkeler.nl of kom langs in de vestigingen van Huiskes-Kokkeler.